Databeskyttelse​

Når Frøjkgården behandler dine oplysninger har vi stort fokus på, at oplysningerne behandles sikkert, og ikke kommer til uvedkommendes kendskab.

For at vi kan udføre vort arbejde, herunder samarbejdet med andre, har vi brug for informationer. Det gælder bl.a. informationer om/fra beboere, deres pårørende, ansatte og samarbejdspartnere.

Hvilke oplysninger henter vi om dig?

I forbindelse med det samarbejde vi har med dig, vil det i mange tilfælde være nødvendigt, at indhente oplysninger om dig. Vi bestræber os på ikke at indhente flere oplysninger end de der er nødvendige.

Du har altid ret til at få at vide, hvorfra vi henter oplysninger om dig. Dette kan du få oplyst ved at henvende dig til leder Mogens Jacobsen på mailadressen: mogens.jacobsen@holstebro.dk.​

Hvor længe gemmer vi dine personoplysninger?

Når vi behandler personoplysninger om dig og gemmer dem i forbindelse med vores arbejde, følger vi de gældende retningslinjer for, hvor længe vi må / skal opbevare dine oplysninger. Det afhænger af de enkelte oplysninger, hvor længe oplysningerne vil blive gemt.

I nogle tilfælde er vi forpligtet til at bevare dine oplysninger for eftertiden. I disse tilfælde overføres oplysningerne til et arkiv.

Hvis du har spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til vores håndtering af dine persondata, er du velkommen til at kontakte leder Mogens Jacobsen på mailadressen: mogens.jacobsen@holstebro.dk.

Du kan også kontakte lederen, hvis du har en mistanke om, at Frøjkgården har lækket persondata eller på anden måde krænket fortroligheden i håndteringen af dine eller andre personers data.​

Her ligger Frøjkgården​

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke