Kort om Bofællesskabet

Frøjkgården består af 13 selvstændige lejligheder og tilhørende fællesarealer. Målgruppen er mennesker med Aspergers syndrom eller

beslægtede udviklingsforstyrrelser.​

Praktiske oplysninger

Frøjkgårdens størrelse og indretning

Bofællesskabet består af 13 lejligheder.​

10 lejligheder er længerevarende pladser og 3 lejligheder er midlertidige pladser. Hver lejlighed har indgang fra fællesareal. Der er også mulighed for at komme direkte ind i egen lejligheden via egen terrasse. 

Alle lejligheder har stue, soveværelse, eget bad og toilet, et lille te-køkken, egen postkasse og skur. Udover lejlighederne er der fællesarealer, der består af 3 køkkener, et aktivitetsrum med bl.a. motionsredskaber, tv og smartboard, lænestols –hyggekrog og en stue.

​​Husleje og indskud

De 10 lejligheder til længerevarende pladser administreres af Boligselskabet Sct. Jørgen, og man får egen lejekontrakt herfra, samt betaler indskud og husleje direkte til boligselskabet.

De 3 midlertidige lejligheder administreres som en del af visitationen gennem egen sagsbehandler.

Visitering

Man skal igennem en visitering for at komme til at bo på Frøjkgården. Første skridt er at kontakte egen sagsbehandler, eller rette henvendelse til ledelsen på Frøjkgården.

​Husdyr

Der må godt være et enkelt dyr i lejligheden eller på terrassen, hvis dyret er velegnet til dette. Der indgås konkret aftale herom.

​Firma information

Frøjkgården

Thorsvej 71, 7500 Holstebro

​CVR: 27590527

Telefon: 9611 6790 

E-mail: mogens.jacobsen@holstebro.dk